Ocean Works

Stormiga hav. Lugna vatten. Sann vänskap. Oförglömliga upplevelser. Ett evigt äventyr.

EN OCEAN WORKER är en äventyrare som lever för att uppleva världen på ett sätt som de allra flesta bara drömmer om. En sökare som seglar från hamn till hamn utan att riktigt veta vad som kommer att upplevas. Ett fantastiskt sätt att leva. En känsla av total frihet.

Några av världens vackraste städer är belägna längs kusten. Närheten till vattnet har alltid varit en självklar livlina. Små fiskebyar har utvecklats till stora, livliga städer. Dag som natt arbetar människor på haven och i hamnar för att förse dig och mig med allt från nödvändigheter till onödig lyx.

Varje Ocean Worker runt om i världen har sin egen unika berättelse. Om stormiga hav och lugna vatten. Om sorgliga farväl och efterlängtade återseenden. Det är deras berättelser vi inspireras av när vi designar våra kollektioner. Det är klassiskt och stilfullt. Med stark personlighet.

Så låt oss nu ta dig med på en oförglömlig resa där du får möta nya människor, uppleva intressanta platser och känna pulsen i gamla, genuina hamnar. Vi vill ge dig inspiration och passion. Är du redo att bli en sann Ocean Worker?